We zijn 24 jaar getrouwd!

Henk en Ilse
24 april 1997

Vandaag 24 jaar geleden was een van de mooiste dagen uit mijn leven.
Henk kwam mij die dag rond 11 uur ophalen bij mijn ouders, waar ik die nacht had geslapen. Samen met Suzanne en onze jongens, Rinse, Robin en Thomas gingen we foto’s laten maken bij Frankendael op de middenweg, op de terugweg zagen we ook nog veel Magnolia’s in bloei staan op de Rozenburglaan.
Dat leek ons ook wel mooi voor de foto’s.
’s Middags om 16 uur zijn we in het oude stadhuis van Purmerend getrouwd.
Wellicht vraag je je af waarom we niet in Ouderkerk zijn getrouwd.
Ik wilde niet trouwen op Henk zijn werk. Het moest iets van ons zijn en dat werd Purmerend omdat ik het gemeentehuis (trouwlocatie) daar ook mooier vond was de keus snel gemaakt. Thomas gaf ons de ringen aan en Jolanda onze getuige las de akte voor.

Na het officiële gedeelte was het diner, de receptie en daarop volgend het feest in een bruin café-restaurant op de Hemweg in Amsterdam.
We hebben daar nog hele leuke herinneringen aan.
Mijn vader, Dennis en Peter die Linda, Roos en Jessica na deden met het lied ademnood was geweldig. We hebben een hele leuk dag gehad met alle familieleden.
Ik denk er graag aan terug op een dag als vandaag.

Nu dus 24 jaar later en na wat omzwervingen wonen we nu ook in Purmerend.
Werk ik nu bij dezelfde gemeente als Henk, waar we het alle twee erg naar ons zin hebben.
De jongens zijn onder tussen vader geworden. Robin en Sylvana van Thijs, Thomas en Marinka van Jelan en Rinse en Nicky van Bobbie. Waar Henk en ik natuurlijk trotse opa en oma van zijn geworden. Suzanne woont samen met Jur en Iris is gelukkig nog even bij ons.

Ilse van den Ancker & Henk Kooijman
24 april 2021


24 jaar is voorbij gevlogen, we hebben veel mee gemaakt.
Ondanks de strubbelingen die horen bij het leven zijn we heel tevreden met alles wat we hebben. We genieten van een wandeling en van een ontbijtje in het centrum van Purmerend. We gaan er graag op uit naar familieleden en een dag je weg met de trein naar een museum of stad.

Ik kijk uit naar de komende jaren.

Liefs Ilse

Reacties (11)

 1. 24 jaar……onvoorstelbaar hoe snel dat is gegaan. Van harte gefeliciteerd met deze dag. Ook voor het mooie gezin dat jullie samen hebben.

  1. Dank je wel Ingrid. Heel snel is het gegaan toen nog zwanger van Iris en nu hebben we gewoon 3 kleinkinderen. Soms als ik er over nadenk lijkt het bijna onwerkelijk. Maar o wat genieten we er van.

  1. Dank je wel mam. Zie pa nog voor me, hoe die keek toen die binnen kwam en me in mijn bruidsjurk zag staan. Geweldig.

 2. Hartelijk gefeliciteerd collega’s met jullie 24 jarige huwelijk.
  Mooi jubileum 24 jaar getrouwd en dan nog als collega’s ook.
  Ga zo door en het komt helemaal goed met jullie Toppers.

  1. Dank je wel voor de felicitaties. Ik heb er nog niet over na gedacht wat we volgend jaar gaan doen. Maar vieren doen we het zeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *