Ilse van den Ancker

Hallo,

 

Ik ben Ilse van den Ancker en ben geïnteresseerd in de geschiedenis in een ruim opzicht. Mijn hobby is genealogie.

 

Daarin verwerk ik zoveel mogelijk dus niet alleen datums van geboorte en overlijden maar ook waar de mensen gewerkt en gewoond hebben. Ik lees boeken vanuit die tijden en uit de plaatsen waar mijn familie vandaan komen. Met foto’s en kaarten probeer ik een beeld te vormen van hun bestaan.

 

Schilderen en tekenen vind ik fijn om te doen, hiermee ben ik in 2014 weer begonnen en vind ik zo leuk dat ik er zeker mee verder wil gaan.

 

Mijn favoriete films zijn films die met tijd reizen te maken hebben. Hierin komt natuurlijk ook weer de interesse van de geschiedenis naar voren maar ook een groot stuk fantasie met de ‘Wat als….??’ factor wat mij heel erg aanspreekt.

 

Qua muziek ben ik erg wisselvallig het ene moment draai ik gouden oude en het andere de top 40. Maar mijn voorkeur gaat uit naar Shania Twain, Jon Bon Jovi, Pink, Caro Emerald, Barbara Streisand, Mark Dublé maar ook André Rieu, Jan Smit en Rene Froger vind ik leuk

 

om naar te luisteren. Alles op zijn tijd zal ik maar zeggen. Op spotify kun je me vinden op Ilse1977-nl

 

Ik lees niet veel maar de boeken van Neale Donald Walsh ‘Een ongewoon gesprek met god’ plus alle vervolgen. Rhonda Bryron ‘the secret’, ‘the power’, ‘the magic’ en ‘Hero’ vind ik geweldig. Er staat zoveel in wat ik nog kan leren van deze schrijvers. The outlander in het nederlands is de titel De Reiziger, van Diana Gabeldon vind ik fantastisch. Alles te samen het tijd reizen, de mistery rondom de stenen en het spannende verhaal over de Schotten, Fransen en Engelse oorlog. En dan heb ik het nog niet eens over de ultieme romantische en soms pikante relatie van de twee hoofdrol spellers Jamie en Clair. Echt een genot om te lezen of te luisteren via een luisterboek.

 

Liefs Ilse

 

Bewaren

 

Bewaren

 

Bewaren

 

Bewaren

 

Bewaren