Kruidvat tijdperk ten einde

13 oktober 1998 Mijn eerste werkdag bij Kruidvat was bij Lenie in Duivendrecht. Deze kruidvat winkel was mij al jaren bekend omdat ik daar al kwam als kind van af een jaar of 8 denk ik. Ik werd hier aankomend verkoopster. Ik heb hier veel geleerd zoals het...

Lees meer

20 jaar getrouwd

24 april 1997 Op een wat winderige donderdag zijn Henk en ik getrouwd. Henk kwam 's morgens rond 11 uur naar mijn ouderlijk huis op de rijksstraatweg in Duivendrecht samen met de jongens. Daarvandaan zijn we foto's gaan maken in Amsterdam bij Frankendael op de...

Lees meer

Rijk van den Ancker

Op 15 september 2015 stond dit artikel op Gooi en Eemlander Het werd geschreven door Trialda Hoogeveen Foto Studio Kastermans/Ben den Ouden Van den Ancker vilde thuis de mollen en spande het huidje op een plankje met spijkers dat hij achter de kachel neerzette waar...

Lees meer

Verre verwanten

Opzoek naar verre verwanten kijk ik ook veel op Facebook. Voor levende personen kun je wel proberen mensen te vinden in archieven want op een familiekaart staan vaak wel de kinderen maar op Facebook kun je de mensen zelf vinden wat het zoeken veel leuker maakt. Ik heb...

Lees meer

Centraal Bureau Genealogie

Sinds deze maand ben ik lid geworden van Centraal Bureau voor Genealogie. Eerder was ik ook al eens lid maar ik vond hun site heel erg onoverzichtelijk en kon nooit echt wat vinden. Nu is de site totaal veranderd en heel overzichtelijk geworden. Direct verschillende...

Lees meer

Roy Timmers

Vandaag is mijn neefje jarig. Roy Timmers. Ik wens hem een hele leuke en gezellige dag toe en hoop voor hem dat zijn wensen komend jaar uit zullen komen. Gefeliciteerd Roy met je 17de verjaardag. Zelf ben ik heel dankbaar voor deze dag. Ik moet werken vandaag. We gaan...

Lees meer

Huwelijk Tamara en Aldo

Het is vandaag alweer een maand geleden dat mijn zusje is getrouwd. Ik wens ze alle geluk van de wereld en hoop dat ik nog meer kleine neefjes en/of nichtjes krijg in de toekomst. Dit is Isa onze nieuwe Canadese witte herder. Ze groeit heel erg snel. Toen we haar...

Lees meer